Te winnen

Maandelijks een weekend twv €400. Parijs, Rotterdam, ... bij deelname aan iets uit de maandpromotie. Maandelijks ...

Ook te winnen

Maandelijks een weekend twv €400. Parijs, Rotterdam, ... bij deelname aan iets uit de maandpromotie. Maandelijks ...

Van Maele

viert 50 jaar,

Jij viert een

jaar lang mee!

Van Maele viert dit jaar z’n gouden jubileum en is niet van plan deze verjaardag onopgemerkt te laten voorbijgaan. Met als winnaars: zij die beroep doen op de gereedschappen, de kennis, het advies en de snelheid van Van Maele!

 

Bekijk HIER alles over onze opendeurdagen op vrijdag 29/09/, zaterdag 30/09 en zondag 01/10!

Ontdek onze maandelijkse promo’s

Een halve eeuw van Maele NV, een gouden jubileum dus: da’s geld waard! Letterlijk zelfs, want in plaats van zelf de geschenken in ontvangst te nemen, doen we ze jou liever cadeau. Niet eenmalig, maar wel met acties het hele jaar door!

Januari

Draaien

We starten het feestjaar met een fikse korting op draaiplaten, draadsnijplaten en afsteekplaten! En wie weet ontvang je er nog een gratis beitel bovenop!

 

Naast draaien hebben we ook nog andere mooie acties.

Februari

Frezen

Je bent goed op weg, maar mis de afslag op volhardmetaalfrezen en draadfrezen niet! Een aantal wisselplaten komt zelfs met gratis wisselplaatfrezen!

 

Naast frezen hebben we ook nog andere mooie acties.

Maart

Boren + tappen

Maart is de maand bij uitstek voor enkele lentefrisse promoties op wisselplaatboren, HSS-boren, volhardmetaalboren, poederstaalboren, poederstaaltappen en HSS-tappen.

 

Naast boren & tappen hebben we ook nog andere mooie acties.

April

Meten + nabewerking

In april - en dat is géén grap - brengen we de handmeetmiddelen, ontbraammesjes, verzinkboren en bandzagen in mindering.

 

Naast meten en nabewerking hebben we ook nog andere mooie acties.

Mei

Zagen + constructie

Met onze actie op zagen, zaagolie, kernfrezen en zaagmachines maak je van de meimaand jouw maand! En dat zelfs zonder zagen!

 

Naast zagen & constructie hebben we ook nog andere mooie acties.

Juni

Opspannen

We blijven maar doordraaien, en jij ook, want we doen nog een schepje bovenop de Europese promotie van Gerardi!

 

Naast opspannen hebben we ook nog andere mooie acties.

Juli

Alternatieve promo

Tijd om eens gek te doen: deze maand geen verzendkosten bij bestellingen vanaf 50 euro, extra waarde voor je oud volhardmetaal én een waardebon van 10 euro per online order bij Sandvik en Walter.

Augustus

Settenfestival

Augustus is dé festivalmaand waar je vaak kan genieten van heel wat magnifieke sets. Het moment bij uitstek om ook onze sets (aan gereedschappen) met mooie acties in de spotlights te plaatsen!

 

Naast setjes hebben we ook nog andere mooie acties.

September

Opspannen

Opnieuw gaan we over de Europese promotie van Gerardi heen. Bovendien wordt machine-uitrusting (>15.000 €) beloond met een weekendje weg ter waarde van 400 €!

 

Naast opspannen hebben we ook nog andere mooie acties.

Oktober

Boren + tappen

We tappen geen grappen, maar boren ongeziene promoties aan! Met deze maand een fikse actie op wisselplaatboren, HSS-boren, volhardmetaalboren, poederstaalboren, poederstaaltappen en HSS-tappen.

 

Naast boren & tappen hebben we ook nog andere mooie acties.

November

Draaien + frezen

Time to take a turn for the better! Met deze maand een groet korting op draaiplaten, draadsnijplaten en afsteekplaten, eventueel zelfs met een gratis beitel erbij!

 

Naast draaien & frezen hebben we ook nog andere mooie acties.

December

Alternatieve promo

We sluiten het feestjaar af zoals we de zomer begonnen: met een maand lang zonder verzendkosten bij bestellingen vanaf 50 euro, extra waarde voor je oud volhardmetaal én een waardebon van 10 euro per online order bij Sandvik en Walter! Geniet ervan!