Van Maele

viert 50 jaar,

Jij viert een

jaar lang mee!

 • Elke 50ste verkoopsfactuur een waardebon

  Bij iedere 50ste verkoopsfactuur (niet noodzakelijk te besteden aan een promotie) ontvangt de fortuinlijke besteller een waardebon van 50 euro, die de gelukkige kan besteden aan een van de verbruiksproducten uit het aanbod. Om dit te kaderen: een gelijkaardige actie vorig jaar zou zijn goed geweest voor 80 waardebonnen.

  Met 1 op 50 zijn je kansen in ieder geval fors groter dan pakweg EuroMillions. En bij ons voel je je sowieso de koning te rijk!

   
 • Elke maand een messcherpe promotie

  Elke maand voeren we een nieuwe, messcherpe promotie voor snijgereedschappen, meetmiddelen of opspangereedschappen. Hou onze kalender en onze website in de gaten, en doe je voordeel!

   
 • Elke maand een reischeque

  Als klap op de vuurpijl maakt iedereen die profiteert van een promotie ook automatisch kans op een reischeque ter waarde van 400 euro. Iedere maand opnieuw, 12 maanden aan een stuk! Parijs, Rotterdam, Stockholm,… here you come! Als dat geen mooie incentive is om je voordeel te doen van ons verjaar-jaar!

Eiffel Tower

Hoe neem je deel?

Ken je dat gevoel uit je kindertijd, waarbij een geschenkje op je lag te wachten, maar je dit nog niet mocht openmaken? Of waarbij de strik eromheen je het leven heel even zuur maakte?

 

Wel, bij Van Maele hebben we het meer voor efficiëntie, en dus verkiezen we om je vrij van irritaties te kunnen profiteren van onze geschenken. Dat wil zeggen: geen registraties, geen gewedijver en geen gedoe.

 

Van de maandacties kan je je bedienen als aan een buffet, de winnaar van de 50ste factuur wordt bepaald door het lot en deze van de reischeque wordt elke eerste week van de maand meegedeeld via Facebook Live (facebook.com/vanmaelegereedschappen).

 

Zo simpel is het!

Interessante promo’s

Januari

Draaien

We starten het feestjaar met een fikse korting op draaiplaten, draadsnijplaten en afsteekplaten! En wie weet ontvang je er nog een gratis beitel bovenop!

 

Naast draaien hebben we ook nog andere mooie acties.

Februari

Frezen

Je bent goed op weg, maar mis de afslag op volhardmetaalfrezen en draadfrezen niet! Een aantal wisselplaten komt zelfs met gratis wisselplaatfrezen!

 

Naast frezen hebben we ook nog andere mooie acties.

Maart

Boren + tappen

Maart is de maand bij uitstek voor enkele lentefrisse promoties op wisselplaatboren, HSS-boren, volhardmetaalboren, poederstaalboren, poederstaaltappen en HSS-tappen.

 

Naast boren & tappen hebben we ook nog andere mooie acties.

April

Meten + nabewerking

In april - en dat is géén grap - brengen we de handmeetmiddelen, ontbraammesjes, verzinkboren en bandzagen in mindering.

 

Naast meten en nabewerking hebben we ook nog andere mooie acties.

Mei

Zagen + constructie

Met onze actie op zagen, zaagolie, kernfrezen en zaagmachines maak je van de meimaand jouw maand! En dat zelfs zonder zagen!

 

Naast zagen & constructie hebben we ook nog andere mooie acties.

Juni

Opspannen

We blijven maar doordraaien, en jij ook, want we doen nog een schepje bovenop de Europese promotie van Gerardi!

 

Naast opspannen hebben we ook nog andere mooie acties.

Juli

Alternatieve promo

Tijd om eens gek te doen: deze maand geen verzendkosten bij bestellingen vanaf 50 euro, extra waarde voor je oud volhardmetaal én een waardebon van 10 euro per online order bij Sandvik en Walter.

Augustus

Settenfestival

Augustus is dé festivalmaand waar je vaak kan genieten van heel wat magnifieke sets. Het moment bij uitstek om ook onze sets (aan gereedschappen) met mooie acties in de spotlights te plaatsen!

 

Naast setjes hebben we ook nog andere mooie acties.

September

Opspannen

Opnieuw gaan we over de Europese promotie van Gerardi heen. Bovendien wordt machine-uitrusting (>15.000 €) beloond met een weekendje weg ter waarde van 400 €!

 

Naast opspannen hebben we ook nog andere mooie acties.

Oktober

Boren + tappen

We tappen geen grappen, maar boren ongeziene promoties aan! Met deze maand een fikse actie op wisselplaatboren, HSS-boren, volhardmetaalboren, poederstaalboren, poederstaaltappen en HSS-tappen.

 

Naast boren & tappen hebben we ook nog andere mooie acties.

November

Draaien + frezen

Time to take a turn for the better! Met deze maand een groet korting op draaiplaten, draadsnijplaten en afsteekplaten, eventueel zelfs met een gratis beitel erbij!

 

Naast draaien & frezen hebben we ook nog andere mooie acties.

December

Alternatieve promo

We sluiten het feestjaar af zoals we de zomer begonnen: met een maand lang zonder verzendkosten bij bestellingen vanaf 50 euro, extra waarde voor je oud volhardmetaal én een waardebon van 10 euro per online order bij Sandvik en Walter! Geniet ervan!